Начало / Избори / Местни избори 2019 / Филиз Хюсменова: ДПС има прекрасна листа в Плевен, ще покажете европейско ниво

Филиз Хюсменова: ДПС има прекрасна листа в Плевен, ще покажете европейско ниво

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова се срещна вчера в Плевен с представители на женската структура на ДПС в Плевен. Тя беше придружена от водачът на листата на ДПС в Плевен и настоящ депутат Велислава Кръстева.

Пред дамите на срещата  Филиз Хюсменова подчерта, че преди години в Плевен  е имало много промишленост и структуроопределящи предприятия, много млади хора, работа. „Днес нещата очевидно  изглеждат по различен начин и вие най-добре го усещате, защото тук е вашият дом и искате Плевен  да изглежда по един по-европейски стандарт”, каза Хюсменова.

Тя призова дамите да използват активно правото си на избор, за да могат да изискват след това, да могат да имат очаквания и да градят планове. „В днешно време има една апатия, но,  ако искаме да променим нещата, трябва да имате повече самочувствие, защото жените могат да управляват  с много силна ръка, облечена в кадифена ръкавица”, подчерта зам.-председателят на ДПС.

„Много ми се иска в Плевен да усетим повече енергия, по-голям заряд. Плевен има какво още да даде на ДПС. ДПС е партия, която има история, която има обща памет. ДПС е партия, която има минало и която кореспондира с бъдещето. ДПС има много висок международен статут и този статут валидира претенцията ни за либерална партия – единствена представена в българския и в европейския парламент. Много ми се иска Плевен да покаже на тези избори елит и европейско ниво, и висок стандарт. Можете да го направите. Имате прекрасна листа, имате екип, с който да работите, има ги избирателите. Просто трябва да си повярвате, сега е моментът. Сега имаме шанс да покажем ръст и да покажем на какво сме способни като партия, като организация”, призова присъстващите Филиз Хюсменова.

Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС  за общински съветници в Плевен, акцентира върху това, че ДПС, макар и не най-голямата партия в страната, винаги е била сред най-интересните, най-важните и най-можещите.

На тези избори кандидатите на ДПС за общински съветници  излизат с програма „55 идеи за промяната на Плевен”. Велислава Кръстева заяви, че като водач на листата на ДПС Плевен, основен приоритет в работата й ще е възраждането на Плевен като икономически и културен център. „Ще работя за просперираща, модерна и развита община, където хората живеят по-добре, по-сигурно и са спокойни за бъдещето на децата си”, подчерта тя.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

Прочетете също:

Любка Александрова печели трети мандат в Левски

Любка Александрова (БСП) остава кмет на община Левски и през следващите четири години. На балотажа ...