Начало / Избори / Избори 2015 / Още три партии подкрепиха кандидатурата на Георг Спартански за кмет

Още три партии подкрепиха кандидатурата на Георг Спартански за кмет

Ръководствата на  плевенските структури на Демократическата партия, ПП „Българска нова демокрация” и Сдружение „Граждански контрол” заявиха официално подкрепата си за кандидатурата на Георг Спартански за кмет на Плевен. Това стана на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен.

Те подчертаха, че предстоящият вот не е интрига или борба, а право на избор на гражданите след градивно състезание между кандидатите за този пост. В лицето на Георг Спартански те виждат реален, достоен претендент за кметския пост, изтъквайки неговата висока професионална квалификация, опита му, натрупан като общински съветник и председател на Общинския съвет.

Георг Спартански благодари на ръководствата на трите политически формирования за заявената подкрепа. Той заяви, че ще защитава мирогледа, че финансовите потоци са за постигане на политическа  цел, а не на лично облагодетелстване. А политическата цел не може да бъде друга освен промени във всички сфери на обществото, за да се превърне Плевен в  привлекателен център, а не в място, от което хората бягат, подчерта Спартански. Той допълни, че вярната философия за едно управление се  гради на почтеност, прозрачност, професионализъм, практичност.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...

3 коментари

  1. Днес на плевенските политици им върви на номинации и подкрепи, само не и нещо полезно да свършат за хората. Kак пък не чухме ни една програма, идея – ето например този Спартански, нищо против нямам него, но той какво ново може да предложи на Плевен? Видяхме ги със Зеленогорски сума ти и години, едно нищо. Дотук само се самопредлага и нищо конкретно не чухме от него, нищо от това какво ще прави. Само общи приказки, но те с нищо не помагат на хората да живеят по-добре

  2. Те тези 3 партии са от по трима човека, а Граждански контрол даже не знаех, че е партия, ако е партия, името й не е уместно. По-уместният тук въпрос е защо подкрепят Спартански за кмет? Не видях отговор. Никой ли не ги попита защо, какви са очакванията им, за какво се борят, какво трябва и какво ще се направи, къде са преплели мненията си за бъдещето на Плевен, за да го подкрепят? Остава едно мътно впечатление, че подкрепата е чисто формална, без стойност и форма, съдържание, без хора дори зад нея, или пък още по-лошо – подкрепя, защото нещо им е обещано. Защото аз доводи защо го подкрепят не виждам. И пак казвам, нямам нищо против този човек, но досега нищо конкретно не съм видял от него. Предлага ни да го изберем за кмет, за да взема заплата

  3. Каква Демократическа партия? Нямат и пет члена, другите предполагам са аналогични. Катя Христова пак драпа за листата, но както винаги ще е в пета глуха на неизбираемо място.