Начало / Избори / Местни избори 2019 / Жители на „Сторгозия“ поставиха проблема с лошата инфраструктура пред кандидатите на АБВ Цветан Антов и Веселин Плачков

Жители на „Сторгозия“ поставиха проблема с лошата инфраструктура пред кандидатите на АБВ Цветан Антов и Веселин Плачков

Лошата инфраструктура е един от проблемите, които жителите на квартал „Сторгозия” поставиха пред кандидата за кмет от ПП АБВ и втория в листата – актьора Веселин Плачков на среща вчера.

Неформалната среща в квартално кафене привлече почитатели на популярния актьор, които получиха автограф от него.

Хората използваха възможността да споделят своите проблеми, като на едно от първите места посочиха лошата инфраструктура в един от най-оживените квартали на Плевен. Кръстовище, на което ежедневно пресичат децата от Математическата гимназия, няма нито една пешеходна пътека. Тротоарите са обсипани с кратери (освен неправилно паркиралите автомобили) и на майките с колички е невъзможно да се придвижват по тях, а са принудени да слизат на шосето. Което също е осеяно с дупки… Това са само част от конкретно споменатите места.

„Ще поставим проблемите на хората и от кварталите на Плевен на дневен ред в следващия местен парламент и ще настояваме за бързото им разрешаване. Ние спазваме нашите обещания”, пое ангажимент Цветан Антов от името на ПП АБВ.

 

ПР материал

Прочетете също:

Любка Александрова печели трети мандат в Левски

Любка Александрова (БСП) остава кмет на община Левски и през следващите четири години. На балотажа ...