Акценти
Начало / Крими / По следите на беглеца-убиец на Влади, Ники и Цвети

По следите на беглеца-убиец на Влади, Ники и Цвети

шофьорът убиец Хюриет СюлейманВ София или в Германия е Хюриет Сюлейманов – убиецът на тримата плевенски младежи Владислав Горанов, Николай Менков и Цветелина Таслакова. Така поне предполага майка му Айше пред Нова телевизия.

Хюриет Сюлейманов изчезна преди делото да започне. Полицията не може да го намери в къщата му в разградско село Сеслав, макар той да имаше мярка „домашен арест“. Това не е първото му бягство. Той изчезна и от местопрестъплението, след като помете четиримата плевенски младежи в зверската катастрофа край Луковит.

Майката каза, че не е виждала сина си от близо две седмици. Тя разказа пред репортер на телевизията, че четири дни преди Хюриет Сюлейманов да изчезне, приятелката му заминала за София. Затова тя допуска той да е отишъл или при нея, или при брат си в Германия. Айше каза, че му говорела да остане и да се яви в съда. Жената бе видимо болна, на легло.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...