Акценти
Начало / Любопитно / Йога студио „Баланс” празнува 3 години

Йога студио „Баланс” празнува 3 години

67

Плевенското йога студо „Баланс” ще отпразнува 3 години от създаването си на 11 февруари, информира Наталия Димитрова, една от инструкторките по йога. Събитието ще бъде отбелязано с безплатна йога практика за всички приятели на студиото, която ще започне в 17 часа.

За тези три години десетки привърженици на древната наука са посетили залата за практически занимания, семинарите и срещите, организирани от студиото. Гидове в дебрите на древната наука са петима опитни йога инструктори. Те водят практики всеки ден от седмицата с всички, решили да овладеят изкуството на йога.

25

В практиките хармонично се съчетават класически пози, дихателни техники, практики за медитация и релаксация, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. В йога студиото се работи и деца и пенсионери.

В тихия и спокоен оазис, който е извън ритъма на забързания делник, практикуващите намират спокойствие, зареждат се с позитивна енергия и се срещат със себе си.

Студиото организира интересни семинари и йога уикенди за всички, които се интересуват от йога.

 

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...

Един коментар

  1. Дъщеря ми е със заболяване на гръбначния стълб и сакроилаична става. От силнте болки е изпаднала в депресия. Затворила се е в себе си и не контактувао с никой. Може ли да и помогнете да излезе ожт това положение.