Акценти
Начало / Икономика / Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД – ако ви трябва хидроизолация, строителен и дървен материал

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД – ако ви трябва хидроизолация, строителен и дървен материал

Голямо разнообразие от строителни материали предлага фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД. В склада на фирмата можете да намерите гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др. „Вълковстрой Инженеринг” е основен дистрибутор за област Плевен на фирма „Бонд 2001“ за сухо строителни смеси и хидроизолационни смеси, и на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали. Основен дистрибутор е на „Будмакс“ – най-големият вносител на хидроизолационни материали.

Широка е гамата на предлагания дървен материал – кофражни дъски, греди, ламперия (сачак), дюшеме,%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb летви, сухи талпи и калибровани дъски на всякакви размери. Дървеният материал се съхранява на сухо, под навеси.

Ако имате нужда от строително-ремонтни услуги, също можете да потърсите фирма „Вълковстрой Инженеринг”. Фирмата е специализирана в хидроизолацията – за година е положила над 4 000 кв.м.  Гаранция за качеството на работата е висококвалифицирания персонал – инженерен състав, технически ръководител, специалисти във ВиК услугите и специалисти по строително-ремонтните работи по покривните изолации. За всеки изпълнен обект се дава гаранция, която зависи от вложения материал.

Имате ли нужда от къщичка за вашия любимец, също можете да я откриете във „Вълковстрой Инженеринг”.

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е основана през 2012 година и е пряк наследник на фирма ЕТ „Изобор“.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...