Начало / Общество / Областният управител на Плевен се срещна с президента на БФЛА и представители на спортните клубове

Областният управител на Плевен се срещна с президента на БФЛА и представители на спортните клубове

Областният управител на Плевен Ралица Добрева се срещна с президента на БФЛА Добромир Карамаринов  и представители на спортните клубове по лека атлетика в града, информират от пресцентъра на областна администрация – Плевен.

 „Винаги с отворено сърце съм подхождала към темите, касаещи спорта и в частност плевенския спорт. Хората, които като мен и моето семейство, са отдали години от живота си на тренировки  и състезания, винаги са срещали в мое лице открит партньор при обсъждане на проблемите в сферата на спорта. Работата за хората и близо до тях е основа на мандата ми като областен управител, година от който вече неусетно отмина”, каза областният управител по време на срещата. На нея присъстваха още директорът на спортното училище, както и едни от най-успешните треньори, създали и изграждащи имена – легенди в спорта.

клубове лека атлетика

Проблемите, с които ежедневно се справят треньори и състезатели открито бяха поставени и обсъдени като фокусът в разговорите бе насочен главно към конкретни мерки за тяхното решаване. Лошата материална база  особено за трениращите лека атлетика бе акцент на дискусията.

„Нуждите на плевенския спорт са много. Ентусиазмът на състезатели и треньори, както и постигнатите високи спортни успехи заслужават адмирации и имат искреното ми уважение и възхищение. Именно заради тези хора, заради техния труд и упоритост, заради таланта и любовта им към спорта,  аз съм уверена, че с общи усилия Държавата  и Общината ще направят всичко възможно плевенският спорт да получи достойно битие”, каза още Ралица Добрева.

 

Прочетете също:

Високи отличия за деца от арт школа „Колорит“ от национален конкурс в Свищов

Деца от арт школа „Колорит“ спечелиха  най-високите отличия на 19-я Национален конкурс – изложба за ...