Акценти
Начало / Култура / Организират конкурс за детска рисунка „Моето приключение с ЧЕЗтър”

Организират конкурс за детска рисунка „Моето приключение с ЧЕЗтър”

конкурс за детска рисунка на ЧЕЗ

ЧЕЗ организира конкурс за детска рисунка „Моето приключение с ЧЕЗтър“, с който предизвиква фантазията на децата.  Темата на конкурса е „Искам ЧЕЗтър да помогне на …“ и участниците  трябва да представят в рисунка идеята си как виртуалният герой ЧЕЗтър да помогне за осъществяването на важна, според тях, инициатива в полза на обществото.

В конкурса могат да участват всички деца на възраст до 12 години, живеещи на територията на Западна България, където ЧЕЗ развива дейност. Той ще се проведе в периода 15 октомври – 30 ноември. Рисунките могат да бъдат изпращани по пощата на адрес: гр. Плевен, ул. „Дойран“ 73, стая 305, за Първолета Митева, или на имейл адрес [email protected]. Изобразителната техника е според предпочитанията на детето. Рисунката трябва да е върху лист с формат не по-голям от А-3 и да бъде придружена с кратко описание на каузата, която детето иска да бъде подкрепена.

Комисия от мениджъри в компанията ще определи три от идеите, които да бъдат подкрепени. Журито ще избира сред три възрастови групи – до 6, до 9 и до 12 години включително. Освен подкрепа за избраните от тях каузи, победителите ще получат и по един комплект „Енциклопедия на знанието”. Описание на конкурса и правилата за участие в него са публикувани на уебсайтовете на ЧЕЗ – http://www.cez.bg и http://www.investiramevbulgaria.com/ и на Фейсбук страница „We care“ уеб адрес https://www.facebook.com/www.cez.bg

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...