Акценти
Начало / Култура / Младежи от Плевен подкрепиха с изкуство и средства „Българската Коледа“

Младежи от Плевен подкрепиха с изкуство и средства „Българската Коледа“

006 Младежки форум концерт

В препълнената зала „Катя Попова”  снощи се проведе големият благотворителен концерт, организиран от Младежки форум – Плевен в подкрепа на инициативата „Българската Коледа“. В концерта  се включиха млади таланти от почти всички плевенски училища и школи към читалищата в града.

Специален гост и водещ беше актьорът Мариан Вълев.  Неговите диалози с момиче, което играеше ролята на болно дете, бяха обединяващият момент между отделните изпълнения на младежите.  От сцената прозвучаха класически произведения, модерни пиеси, имаше много танци, имаше скечове. И разбира се – много настроение.

001 Младежки форум базар

Преди концерта младежите организираха Благотворителен базар с лакомства, гоблени и бижута, изработени от плевенски ученици. Сумата, която снощи беше събрана от входни билети и от продажбите на базара, е 620 лв., информираха от Младежки форум. Те ще бъдат преведени по сметката на „Българската Коледа“. Тази година президентската благотворителна инициатива е посветена на децата с най-често срещащите се вродени заболявания – сърдечни, дихателни, метаболитни и ендокринологични, на нервната и отделителна система.

008 Младежки форум концерт

011 Младежки форум концерт

017 Младежки форум концерт

019 Младежки форум концерт

022 Младежки форум концерт

003 Младежки форум концерт

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...