Акценти
Начало / Общество / Магистрати от Франция и Полша бяха на работно посещение в Плевен

Магистрати от Франция и Полша бяха на работно посещение в Плевен

Иво Радев гости от Фрнация и Полша

Двама прокурори от Франция и Полша проведоха работни срещи в Окръжна прокуратура – Плевен, като част от европейската програма за краткосрочни стажове на Европейската мрежа за съдебно обучение /ЕJTN/, съобщават от пресцентъра на Окръжна Прокуратура – Плевен. Посещението на двамата  е осъществено в периода 6-11 октомври 2014 г.

По време на престоя им в град Плевен чуждестранните гости са имали работни срещи също в Районна прокуратура град Плевен, Окръжния следствен отдел при Окръжна прокуратура град Плевен, Окръжен съд град Плевен, Районен съд град Плевен, ТД „НС“- Плевен и ОД на МВР- Плевен.

Магистратите от Франция и Полша се запознаха в детайли с работата на Плевенските прокуратури,  с българското наказателно правораздаване и разследване. Много ползотворни бяха създадените контакти и приятелски отношения с  плевенските прокурори, следователи, полицаи, разследващи органи и служители от сектора за сигурност. Беше обменен ценен опит, който ще спомогне за по- добрата работа и по- добрите международни контакти на Плевенските прокуратури, подчертават от Окръжна прокуратура – Плевен.

магистратипосещение

Herve Poinot и Piotr Styczewski заедно с Иво Радев- Административен ръководител на Окръжна прокуратура град Плевен и Владимир Николов- Административен ръководител на Районна прокуратура град Плевен посетиха град Велико Търново, където е проведена работна среща с Административния ръководител на Апелативна прокуратура град Велико Търново – Огнян Басарболиев.

След приключване на визитата им гостуващите прокурори са шзказали своето задоволство и удовлетворение от престоя си в град Плевен, като са изразили своите благодарности на Административните ръководители на Окръжна прокуратура град Плевен и Районна прокуратура град Плевен – Иво Радев и Владимир Николов.

198

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. антипрокурор

    Некадърните плевенски прокурори не могат да познаят една диплома дали е фалшива или не, защо се излагат пред чужденците?