Акценти
Начало / Общество / Избират доставчик на ваучери за храна за плевенската общинска администрация

Избират доставчик на ваучери за храна за плевенската общинска администрация

община Плевен

Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет „Избор на оператор за отпечатване, управление и доставка на ваучери за храна, полагащи се като социална придобивка за календарната 2014 год. на работещите в администрацията на Община Плевен и бюджетните структури на Община Плевен”. Предмет на обществената поръчка е отпечатване и доставка на ваучери за храна за работещите по трудов договор в администрацията и нейните бюджетни структури – Центърът за работа с деца и Обединено счетоводство „Социални дейности”. Общата номинална стойност на ваучерите 63 925 лв.

Ще бъде подписан договор с фирма-оператор на ваучери, получила разрешение от министъра на финансите за извършване на такъв вид дейност. Доставката на ваучери за храна се осъществява по предварителни заявки от възложителя след заплащане на номиналната им стойност и на възнаграждението за оператора.

Прогнозната стойност на поръчката е 66 000 лева.Оферти за участие се подават до 17.00 ч. на 28април в Центъра за административно обслужване на граждани. Критерий за възлагане на поръчката е икономически най-изгодната оферта.

Срокът за подаване на офертите е 28 април.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...