Начало / Избори / Избори 2015 / Цветан Цветанов подкрепи кандидатурата на Илияна Гложенска за кандидат за кмет на община Искър от ГЕРБ

Цветан Цветанов подкрепи кандидатурата на Илияна Гложенска за кандидат за кмет на община Искър от ГЕРБ

Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб и зам.-председател на ГЕРБ се срещна с жители на община Искър в подкрепа на кандидатурата на Илиана Гложенска за кмет от ГЕРБ.

„Искър се нуждае от промяна и тя трябва да се случи на 25 октомври. Дошли сме да подкрепим Илияна Гложенска – кандидат за кмет на община, в която господства страхът. Илияна е млад човек и иска промяна. Трябва да се положат макимални усилия, за да стигне нейното послание до повече хора. Ние стоим зад успешния отбор на ГЕРБ, воден от Илияна, залагаме на нейната енергия, за да не бъде закрита Общината след още един пагубен мандат на настоящия кмет“, каза Цветан Цветанов – председател на предизборния щаб на ГЕРБ и зам. – председател на пратията пред събралите се в подкрепа на кандидата за кмет на Община Искър Илияна Гложенска.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В продкрепа на Илияна Гложенска в Искър бяха още народният представител  и областен председател на ГЕРБ Владислав Николов и областният управител и областен организационен секретар на пратията Ралица Добрева.

„Убедена съм, че Искър има нужда от промяна, но страхът е огромен. Аз работих до сега за преодоляването му като председател на Общинския съвет. Искър има нужда от нова енергия, страхът да бъде спрян“, каза Илияна Гложенска – кандидат за кмет на Общината, издигнат от ПП ГЕРБ. „Вярвам, че този път ще успеем. Право в десетката с номер 10“, категорична бе Гложенска.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...