Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Цветан Цветанов в Кнежа: Видими резултати за Кнежа ще има само с Илийчо Лачовски

Цветан Цветанов в Кнежа: Видими резултати за Кнежа ще има само с Илийчо Лачовски

„Благодаря ви за подкрепата, която давате на Илийчо Лачовски – нашият кандидат за кмет. Това е момче от сой, както ми каза една жена на площада. За 4 години Кнежа ще бъде променена. За да се случи това – трабва да има висока избирателна активност, която да разбие статуквото“, каза при срещата си с членове и симпатизанти на ГЕРБ в община Кнежа председателят на предизборния щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той категорично заяви подкрепата си за кандидата за кмет на община Кнежа Илийчо Лачовски. „На Община  Кнежа е нужен млад, честен и енергичен човек и това е Илийчо Лачовски, който ще има подкрепата на парламента и правителството“, допълни още Цветан Цветанов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Всички тук искаме промяна. Хората са отчаяни, младите избягаха в големите градове и в чужбина, заради непрекъснато растящата безработица. Време е нещата да се променят и хората зад мен имат силите да го направят. Нека на 25 октомври случим промяната заедно”, каза кандидатът за кмет на Община Кнежа Илийчо Лачовски.

Категоричната си подкрепа за Илийчо Лачовски и кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства заявиха още народният представител  и областен председател на ГЕРБ Владислав Николов и областният управител и областен организационен секретар на пратията Ралица Добрева.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...