Акценти
Начало / Общество / ФРГИ обявява конкурс по програма „Младежка банка“

ФРГИ обявява конкурс по програма „Младежка банка“

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ обяви конкурс по програма „Младежка банка”. В него могат да участват неформални младежки групи съставени от младежи на възраст от 14 до 25 години, както и неправителствени организации, които работят в младежката сфера в общини с население над 30 000 души, заинтересовани да изградят младежка банка.

Младежка банка е екип от млади хора, които набират средства от местни дарители и финансират младежки идеи на конкурсен принцип.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“, чрез програма „Младежка банка“ обучава младежки лидери в създаване и управление на дарителски програми „от младежи за младежи“. ФРГИ предоставя средства за организационно развитие, обучения, обмен на опит и добри практики, както и ноу-хау на НПО с опит в работата с младежи, които желаят да изградят младежка банка в своя град.

Участието в конкурса става чрез изпращане на попълнени Формуляр за кандидатстване и Формуляр на бюджет на електронен адрес: [email protected] в срок до 25 май 2016 г. Повече информация за условията на конкурса, както и необходимите документи за кандидатстване ще откриете тук.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...