Акценти
Начало / Икономика / Фалшив служител събирал такса за „Синя зона” в Плевен

Фалшив служител събирал такса за „Синя зона” в Плевен

Мъж, представял се за служител на Центъра за градска мобилност в Плевен, е събирал такси от шофьори, спрели автомобилите си в „Синя зона”.  Мъжът бил облечен в жълта жилетка и така успял да заблуди няколко доверчиви шофьори, които по-късно разбрали, че са измамени.

Шефът на Центъра за градска мобилност Иваница Бояджиева, която съобщи днес за неприятния случай, е подала сигнал в полицията. Измамникът е бил засечен от охранителна камера, от полицията му е съставен протокол.

Иваница Бояджиева обърна внимание на плевенчани, че всички служители на Центъра за градска мобилност носят баджове, а на жълтите им жилетки и на служебното им облекло е изписано името на Центъра. Освен това те са задължени да издават касов бон при таксуване на престой в „Синя зона”.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...