Начало / Последни новини / Санкции в ОФК Спартак /Плевен/ – освободиха петима, треньора под въпрос

Санкции в ОФК Спартак /Плевен/ – освободиха петима, треньора под въпрос

Днес спонсора на ОФК Спартак /Плевен/ – Иван Динов събра ръководството на спешна заседание в София. Поводът – вчерашната загуба с 0:3 от Етър във Велико Търново. Резултатът от срещата е сурови санкции. След обстоен анализ на представянето на отбора от началото на първенството на Втора професионална лига, Динов реши да освободи от тима петима футболисти. Става въпрос за защитниците Димитър Мичков, Кирил Вълов, Цветан Караколев, полузащитника Жулиен Бенков и нападателя Любомир Тодоров. Те вече не са част от състава. Все още не е ясна съдбата на старши треньора Диян Дончев. Към момента оставането му на поста е под въпрос.

„Окончателно решение за бъдещето му в Спартак ще има до два дни. Мерките, които вземам не са плод на първосигнален афект, а на внимателно анализиране на цялостното ни представяне от началото на първенството. С играта си до момента нашия тим измъчва всички – ръководство, най-вече фенове и себе си. Достатъчно е само да си припомним изстраданата победа над Локомотив /София/. Тази трагедия няма как да продължава“, коментира спонсора.

Равносметката на тима след първите четири кръга от първенството е победа, равенство и две загуби. 4-точковият актив отрежда на отбора 12-о място в класирането, само на позиция пред зоната на изпадащите.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...