Акценти
Начало / Политика / Психологът Анелия Рангелова обсъди стреса като приятел и враг с дами от Левски

Психологът Анелия Рангелова обсъди стреса като приятел и враг с дами от Левски

Среща на тема „Стресът – приятел и враг” се проведе в Левски. Мероприятието бе организирано от Жени ГЕРБ – Левски. По покана на областния клубен ръководител на дамската структура на партията Даниела Гонкова, гост – лектор на срещата бе психологът Анелия Рангелова. Срещата се проведе в заседателната зала на Общински съвет – Левски. На нея дамите от ГЕРБ – Левски бяха поканили свои близки и приятелки, за да поговорят заедно за това, как да преодолеят стреса на работното място и вкъщи, споделят от местната структура на партията.

Д-р Анелия Рангелова представи стреса пред присъстващите в двете му форми – като приятел и като враг. Даде множество практични съвети как всяка една жена по свой собствен начин може да превръща стреса от свой враг в приятел. Тя очерта и малкото необходимо, за да се постигне хармонията между ум, дух и тяло, за да заживеем щастливо.

j gerb levski 3

Поставени бяха много въпроси, поради силния интерес от страна на присъстващите. Всяка дама си тръгна от срещата по-спокойна и удовлетворена.

j gerb levski 2

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...