Акценти
Начало / Последни новини / Преслав Антонов: Спечелихме срещу Етър, защото показахме характер

Преслав Антонов: Спечелихме срещу Етър, защото показахме характер

Спечелихме мача срещу Етър, защото изпълнихме тактическите указания, показахме старание и характер. Това заяви голмайсторът за плевенчани – нападателят Преслав Антонов, след победата на ОФК Спартак срещу Етър (Велико Търново) с 1:0. Двубоят се игра на 28 октомври, на стадион „Плевен“.

„Загубихме доста точки в предишните пет мача. В тях бяхме близо до победата, но все ни се изплъзваше. Ето защо беше изключително важно да спечелим срещу Етър, каза още Антонов.- Знаехме, че ще е доста трудно, защото съперникът е корав и добър отбор, имат опитни футболисти. Вярвахме обаче в успеха. Преди три месеца играхме приятелска среща с тях и колкото двубой от такъв характер да не дава реална представа за възможностите, тогава се видя, че не ни превъзхождат с нищо. Възползвах се от грешката на вратаря им и вкарах гола. Имахме възможности да спечелим и по-изразително”, допълни още нападателят.

Той изказа благодарности на феновете, които са солиден гръб за плевенския отбор от началото на сезона.

„Очаквам да продължават все така да ни подкрепят, а ние ще направим възможното да ги радваме с победи“, заяви Преслав Антонов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...