Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Председателят на ЕНП Жозеф Дол: Когато кметовете работят прозрачно, могат да се спечелят всички избори

Председателят на ЕНП Жозеф Дол: Когато кметовете работят прозрачно, могат да се спечелят всички избори

Благодарим за непрекъснатата подкрепа на ЕНП и гарантираме, че ГЕРБ ще сме първа политическа сила на местните избори през октомври. Това заяви  председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, който се срещна с 30 български кметове от ГЕРБ, сред които и кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Срещата се проведе в централата на ЕНП в Брюксел.

Председателят на ЕНП Жозеф Дол заяви, че кметовете са най-важните хора за една партия и когато те са близо до хората и работят прозрачно могат да се спечелят всички избори. „ЕНП Ви подкрепя, винаги сме близо до Вас. Това, което виждам, че се прави в големите градове, и особено в София, доказва защо е важно ГЕРБ да управлява в големите градове и в цялата страна. Вие променяте България. Ако сте си свършили работата добре, ако сте работили за проблемите на хората, и сте били винаги близо до гражданите, хората ще оценят Вашата работа. Хората критикуват кметовете, но накрая оценяват и работата им. Затова кметовете са основата на партията и ГЕРБ доказва това през последните години“, коментира Жозеф Дол пред кметовете от ГЕРБ. Председателят на ЕНП им пожела добри резултати на 25-ти октомври и да спечелят изборите.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...