Акценти
Начало / Култура / Плевенският театър се включва в Европейската нощ на театрите

Плевенският театър се включва в Европейската нощ на театрите

Плевенският Драматично-куклен театър „Иван Радоев” ще се включи в Нощта на театрите, която е част от платформата Европейска нощ за театъра. Идеята на инициативата е по един много личен начин всички театрални почитатели да станат част от мащабен културен форум.

В Плевен тя ще се проведе на 16 ноември. В Театъра ще бъдат представени три постановки – две за деца и една за възрастни.От 11 часа на сцена „Пан Бурянин” (камерна зала) ще бъде показано детското представление „Безценното камъче”. За най-малките на същата сцена, но от 18 часа ще се играе спектакълът „Грозното патенце”.

За възрастните зрители предложението е „Натюрморт със затлъстял племенник”, от 19 часа на сцена „Александър Гюров” (голяма сцена).

Входът за представленията ще е с билети.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...