Акценти
Начало / Крими / Пиян нападна с юмруци полицай в Кнежа

Пиян нападна с юмруци полицай в Кнежа

Около 14 часа вчера, 17 ноември, в полицията в Кнежа е дошла местна жителка, която депозирала писмена молба срещу бившия си съпруг за заплахи за живота и имуществото ѝ. Полицейски служители от РУ Кнежа са установили 32-годишния около 14:20 часа пред дома му в явно нетрезво състояние. Той не е бил агресивен и се разкаял за постъпката си, за което е бил писмено предупреден от униформените служители.

Минути по-късно в управлението е постъпило повторно обаждане от съпругата, че мъжът отново я заплашва с убийство, като е добавил, че не го плаши полицията. 32-годишният е доведен в сградата на управлението и при задържането е оказал яростна съпротива. Отправил е заплахи към един от служителите на реда и семейството му. После му нанесъл удари в областта на лицето. Полицаят е освидетелстван в ОСМ при УМБАЛ – „Д-р Георги Странски“ – Плевен.

Уведомена е Районна прокуратура – Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 131, ал. 2 и за престъпление по чл. 144, ал. 2 от НК. Работата по случая продължава.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...