Начало / Образование / Обявиха конкурс за 7 вакантни директорски места в училища в Плевен и областта

Обявиха конкурс за 7 вакантни директорски места в училища в Плевен и областта

Конкурс за заемане на длъжността „Директор” на 7 училища на територията на област Плевен обяви Регионалното управление на образованието – Плевен. Три от вакантните директорски места са в Плевен – ОУ „Цветан Спасов”, ПГ „Захарий Зограф” и ПГ по облекло и текстил „Христо Бояджиев”. Конкурси за директор са обявени още за ОУ „Христо Ботев” – село Николаево, ОУ „Васил Левски” – Беглеж, ОУ „Климент Охридски” – село Крушовене, и ОУ „Христо Ботев” – село Милковица.

Сред изискванията към кандидатите е да имат най-малко 5-годишен учителски стаж, да  притежава диплома за висше образование с образователно – квалификационна степен „магистър“, съответстваща на професионалното направление съгласно Класификатора на областите на висшето образование и професионалните направления, която да позволява на кандидата да формира норма на преподавателска работа.

Конкурсът ще се проведе в три етапа: допускане по документи; писмен изпит-тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността и интервю.

Документи за явяване на конкурса ще се приемат в РУО – Плевен до 17.30 часа на 13 юли 2020 г.

Повече информация можете да намерите на сайта на РУО – Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...