Акценти
Начало / Крими / Намериха наркотици в двама мъже от Плевен и Левски

Намериха наркотици в двама мъже от Плевен и Левски

 

На 2 март 2017 година в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 20-годишен от Плевен. На 1 март 2017 година около 15:15 часа в град Плевен на улица „Пробуда“ при извършена полицейска проверка в него са установени четири полиетиленови топчета с диаметър 1см., съдържащи жълто прахообразно вещество – амфетамин.

Уведомен е прокурор от РП-Плевен. За престъпление по чл.354 а, ал.3, т.1 от НК продължава работа разследващ полицай.

За времето от 20,00 часа на 3 март 2017 г. до 01,00 часа на 4 март 2017 година на територията на РУ – Левски се проведе полицейска операция по линия „наркоразпространение“. В 21,10 часа в града на улица „Гоце Делчев“ при извършване на полицейска проверка на  „Опел Вектра“  управляван от 42-годишен от Левски, на предна дясна седалка са намерени топче, с неправилна форма с размери 2х2 см. съдържащо суха зелено-кафява тревиста маса – марихуана и 4 топчета с неправилна форма с размери 1х1см съдържащи жълто прахообразно вещество – амфетамин

. Уведомен е дежурен районен прокурор при РП Левски престъпление по чл. 354 а от НК. По случая е образувано бързо производство и продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...