Акценти
Начало / Политика / Млади социалисти от Северна България дебатират в Плевен регионалната политика

Млади социалисти от Северна България дебатират в Плевен регионалната политика

Стефан Бурджев
Снимка, архив: Вероника Делибалтова – председател на МО на БСП и Стефан Бурджев – председател на Областна структура на МО на БСП Плевен

„Регионална политика и местно самоуправление” е темата на двудневния семинар, който ще се проведе в Плевен на 16 и 17 май. Домакин на събитието е Областната структура на Младежката организация на БСП в Плевен с председател Стефан Бурджев, а негови организатори са МО на БСП и фондация „Фридрих Еберт”.

Семинарът ще събере в Плевен над 50 млади социалисти от Враца , Монтана , Видин , Плевен , Ловеч , Велико Търново и Габрово. „Лявото и дясното в местната власт”, „Младежки политики и местното самоуправление” и „Общински бюджети и финанси, европейски програми проекти” са част от темите, които ще бъдат обсъдени и дебатирани, като лектори ще са Александър Димитров – Център за исторически и политологически изследвания, Иво Инджов – Институт за модерна политика,  Мария Петрова – фондация „Фридрих Еберт”.

В семинара ще вземат участие и представители на Националното ръководство на МО на БСП, както и нейният председател Вероника Делибалтова.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...