Акценти
Начало / Общество / Министър Радостин Василев: Правителството има ясни ангажименти към спортната база в Плевен  

Министър Радостин Василев: Правителството има ясни ангажименти към спортната база в Плевен  

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев и депутатът от Плевенския избирателен район инж. Венцислав Петков проведоха днес работна среща с кмета на Община Плевен Георг Спартански, съобщиха от пресцентъра на Община Плевен. По време на разговорите е обсъдено състоянието на спортната база в града и сериозната необходимост от изграждане на нови съоръжения и реновиране на съществуващите.

В мое лице правителството е информирано за ситуацията и сериозно обсъжда стъпки в посока нейното подобряване, е посочил министър Василев. Той е заявил, че имат ангажимент за дострояването на многофункционалната спортна зала на мястото на бившата колописта. Министър Василев е допълнил, че имат намерение  проектът да бъде разширен със закрит плувен басейн, от какъвто градът определено се нуждае.

Вероятно още идната седмица Георг Спартански ще се срещне с министър Радостин Василев в Министерството на младежта и спорта, където ще бъдат обсъдени конкретни практични стъпки за реализацията на обсъдените днес теми.

Прочетете също:

„Приключенията на Пинокио” оживяват в Плевен

Вечната история на италианския писател Карло Колоди „Приключенията на Пинокио”, която вече повече от столетие ...