Начало / Общество / Децата на Левски демонстрираха талантите си

Децата на Левски демонстрираха талантите си

В навечерието на новата учебна година екипите от социалните услуги на Соник Старт в гр. Левски отправиха призив към децата от града и населените места в общината да се присъединят към предизвикателството „И аз мога“. Събитието е част от националната кампания за толерантност „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“.

В един от парковете на гр. Левски талантливи деца представиха своите умения в областта на музиката, спорта и изобразителното изкуство. Щурата забава събра деца на различни възрасти, техните родители, учители и приятели.

„Това беше и нашето предизвикателство към децата – да се изявят в по-различна светлина, изразявайки своите идеи, мечти, вдъхновение; да участват в едно истинско неповторимо забавление. Хепънингът създаде неочаквани предизивикателства, весели мигове и приятни емоции на сцената и в творческите ателиета. Вниманието на децата и възрастните бе насочено към градската среда, природата, дърветата, образователните и културни инициативи, за да бъде светът на всички по-усмихнат, по-ведър и по-щедър”, сподели Наталия Николова от  Център за обществена подкрепа Левски.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...