Акценти
Начало / Избори / Местни избори 2019 / Георг Спартански: Гласувам за почтеност в политиката и против нечистоплътните практики

Георг Спартански: Гласувам за почтеност в политиката и против нечистоплътните практики

Гласувам за почтеността в политиката, за предвидимостта, за прозрачността и професионализма. Гласувам против нечистоплътните практики, против корпоративния вот, против бандитското купуване на гласове и за това България наистина да е европейска държава, да върви напред, в това число и община Плевен, а да не се  връщаме във времената, така добре описани преди 100 години от Алеко Константинов. Това заяви независимият кандидат за кмет на Плевен Георг Спартански, след като гласува днес.

По повод сигналите за купуване на гласове Спартански беше категоричен, че „това е чудовищна манипулация, която цели определени внушения”. Той изрази надежда, че най-после институциите ще си свършат работата и който извършва тези брутални действия против избирателните права на гражданите ще бъде санкциониран с цялата строгост на закона.”За съжаление виждаме една практика да се хващат по няколко „дребни рибки”, след което подписват споразумения за символични  наказания и практиката си продължава. Само активно, масово гласуване ще намали така наречения купен вот и ще покаже  една по-истинска картина на реалните резултати Това искам и вярвам, че плевналии ще го направят днес”, каза още той.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...