Акценти
Начало / Общество / Търси се доставчик на аудио-визуална техника за провеждане на феста „Плевен – модерен европейски град”

Търси се доставчик на аудио-визуална техника за провеждане на феста „Плевен – модерен европейски град”

община Плевен

Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет „Доставка и монтаж на аудио-визуална техника, промоционални съоръжения, осигуряване на информираност и публичност във връзка с провеждането на едноседмичен фест „Плевен – модерен европейски град“ по проекта „Изграждане на Областен информационен център Плевен“. Доставчикът трябва да осигури видеостена, аудио-озвучителна техника, промоционални брандирани шатри, промоционални изложбени щандове – тип мобилен офис. Изпълнителят на обществената поръчка трябва да изготви сценарий и да организира феста, да създаде книжка за добри практики по проекти, промоционалния филм с времетраене 30 минути и да го размножи в 100 копия. Негов ангажимент е и да излъчи промоционалния филм в една телевизионна медия с териториален обхват Област Плевен и 7 минутно телевизионно интервю. Той трябва да осигури знамена на България, ЕС и Плевен и други рекламни дейности.

Прогнозната стойност на поръчката е 5 2831 лева. Офертите на участниците ще се оценяват и класират според критерия „икономически най-изгодна оферта”. Показателите, по които ще се  определи, са предлагана цена – с относителна тежест 50%, срок за доставка – с относителна тежест 50%.

Срокът за подаване на офертите е до 17:00 ч. на 24.03.2014 г. в “ Центъра за административно обслужване“ към Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...