Акценти
Начало / Общество / Семейство с пет деца от Горна Митрополия получи дарение от рок концерт

Семейство с пет деца от Горна Митрополия получи дарение от рок концерт

IMG_0302 семейство помощ

320 лева, събрани от вeрните  фенове на рок бандите „ No more many more”  и “ Taking heed” получи днес 7-членното семейство на Николай и Ваня от с. Горна Митрополия.  Дарението беше събрано за броени минути в стъклена чаша – касичка по време на двучасовия концерт на групите в понеделник вечер в клуб „ Ъндърграунд“.  Събитието, чиито организатори бяха популярният актьор Веселин Плачков, бизнесменът Стефан Бурджев и Информационен  център „ ИЛИЯНА.ИНФО“ в лицето на Ева  Маринова, постигна благородната цел в навечерието на Бъдни вечер и Коледа да подпомогне бедстващата фамилия.

По Коледа наистина стават чудеса, каза през сълзи днес бащата Николай. За някого тези пари може и да са нищо, но за нас те са платено електричество, вода, храна и лекарства. Нуждаещото се семейство има 5 деца – най- големият Георги, на 17 години, е болен от пневмония, а с медикаменти и грижи му помага местния лекар д-р Светлана Илиева.  Георги има още две сестрички – на 13 и 10 години, и двама братя – на 9 и 4 години. Майката и бащата са безработни.

  Искаме да благодарим на всички, които се включиха в благотворителната кауза и на нашите приятели – музикантите от  „ No more many more“ и „Taking heed“ за прекрасния концерт, поднесен на плевенчани, а също и за възможността да имаме една солидарна Коледа. Здраве, радост и благоденствие за нашите съграждани, весели и светли празници на всички, пожелаха  организаторите на рок събитието Веселин, Стефан и Ева.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...