Акценти
Начало / Икономика / Направиха първа копка на предприятие с нови 800 работни места

Направиха първа копка на предприятие с нови 800 работни места

десизо монни първа копка
Около 800 нови работни места ще бъдат разкрити през октомври, когато трябва да приключи строежът на новия производствено-административен комплекс „Десизо Монни“ в Плевен. Първата копка на обекта беше направена днес в присъствието на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

десизо монни първа копка
Стойността на мащабната инвестиция е 24 млн. лв., а собственик на новия комплекс е Магдален Димитров. По негови думи новата производствена мощност ще има производствена сграда, включваща фабрика за обувки и фабрика за шиене, където ще се изработват висококачествени продукти и административен център. До тях ще бъде изграден и социален център с клуб, ресторант, фитнес, футболно игрище и басейн.

десизо монни първа копка
Своето приветствие към гостите и служителите отправи Цецка Цачева, която шегувайки се напомни, че е крайно време да се помисли и за облеклото на дамите, а не само за това на мъжете. Магдален Димитров пък разказа за своите бъдещи планове, както и за тези, които вече е реализирал. От своя страна Община Плевен е поела ангажимент да инвестира 300 хил. лева за изграждането на инфраструктурата до новия обект.
Последва и първата копка, която беше направена след водосвет от свещеници.

десизо монни първа копка

десизо монни първа копка

десизо монни първа копка

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...