Акценти
Начало / Култура / Вълнуващо изживяване предложи поетесата Надежда Захариева на жителите на Левски

Вълнуващо изживяване предложи поетесата Надежда Захариева на жителите на Левски

Изключително вълнуваща среща с поезията на Надежда Захариева и песните на Александър Александров- Алекс преживяха снощи многобройните ценителите на завладяващото им изкуство в град Левски.
Музикално-поетичният „Елексир на любовта”, подарен от Община Левски на жителите и гостите на града и общината, попи в душите и сърцата на всички жадни за искрената и мъдра поезия на Надежда Захариева и топлината в песните на Алекс.

концерт Левски 1
Кметът на Община Левски Любка Александрова благодари на всички от сърце за изключителното преживяване. Тя изказа благодарност и на поетесата Надежда Захариева за възможността да се докоснат присъстващите до душата й съкровищница и с това да станат по-богати.

концерт Левски
Срещата-концерт, продължила близо два часа, откри колоритният, небезизвестният културен деец Ганчо Александров от град Павликени. След това Надежда Захариева, поетесата прозряла истинските дълбини на духа в горчивия вкус на живота, в непринуден разговор с публиката разказа интересни случки и спомени, рецитира и прочете свои и на съпруга си Дамян Дамянов стихове за любовта и битието.
Своята разходка във времето с хубавите и мелодични песни на големите български композитори по стихове на големите български поети Александър Александров започна с песента на Митко Щерев „Има любов”. Звучаха и стари шлагери, и песни от новия му диск ”Има любов” с 20 песни за любовта и още нещо.
В края на вечерта ценителите на поезията и музиката търпеливо чакаха да получат и автограф върху новата книга на Надежда Захариева и последният диск с песни за любовта на Александър Александров на културното събитие.

Надежда Захариева Левски 1

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...