Акценти
Начало / Образование / Избран е изпълнител за изграждане на Център за неформално и електронно учене в Езиковата гимназия в Плевен

Избран е изпълнител за изграждане на Център за неформално и електронно учене в Езиковата гимназия в Плевен

Езикова гимназия

На 18.06.2014 г. се проведе тръжна процедура за избиране на изпълнител за реализиране на строително-ремонтните дейности по спечеления от ГПЧЕ-Плевен проект “Училище на бъдещето”, финансиран от фондация “Америка за България”. Проектът е на стойност 184 000 лева  и предвижда изграждане на Център за неформално и електронно учене.

Търгът се проведе пред комисия в състав: председател – адвокат Елена Златева- юрист, членове – инж. Диан Иванов – експерт АОП, Грета Димова – помощник-директор в ГПЧЕ и оперативен координатор на проекта, Симеон Ангелов – ръководител компютърен кабинет в ГПЧЕ, Марияна Георгиева – завеждащ административна служба в училището.

За по-голяма прозрачност при отваряне на офертите присъстваха: Ирен Томова – журналист, Илия Марков – изпълнителен директор на „Ремонтстрой 98” АД и оферент в процедурата.

Бяха подадени 3 оферти от 3 различни фирми.

След проверка на предоставените документии и обследване на техническите приложения, беше избрана фирма  „Ригелс“ ООД – Варна, която ще бъде изпълнител на проекта. След сключване на договор, спечелилата фирма ще започне ремонтните дейности.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...