Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Румен Петков и Цветан Антов заявиха  подкрепа за кандидата на коалиция „За възраждане на Гулянци“ Маргаритка Кирова

Румен Петков и Цветан Антов заявиха  подкрепа за кандидата на коалиция „За възраждане на Гулянци“ Маргаритка Кирова

Зам.-председателят на ПП АБВ Румен Петков и кандидатът за кмет на община Плевен Цветан Антов заявиха своята подкрепа за Маргаритка Кирова – кандидат за кмет на община Гулянци от коалиция „За възраждането на Гулянци“. Пред жителите на общината Кирова пое ангажименти за законно, прозрачни и управление. „Нашата община се нуждае от по-добро управление и аз вярвам, че мога да го постигна. Нека всички се попитат дали им харесва състоянието на община Гулянци. Аз искам промяна, искам да излезем от летаргията. Вярвам, че и вие го искате“, заяви пред хората Кирова. Тя представи и своята програма за управление на общината. Приоритети в нея са ускореното икономическо развитие на община Гулянци, проекти за изграждане на канализацията, използване на възможностите за развитие на туризма.

„Програмата на  г-жа Кирова е прекрасна и може да бъде реализирана, това откроява нейната позиция. Дунавската стратегия е нещо, което съседите ни от Румъния използват по-добър начин, а в резултат от проблемите на първото правителство на Борисов те не съумяха да определят обща стратегия, която да позволи да черпим от този ресурс, в който вложители сме всички ние. Тук съм, за да декларирам много ясно, че ние и убеден съм всички колеги от коалицията, сме гаранти, че ангажиментите, които поеха Маргарита и нейният екип, ще бъдат контролирани от нас и изпълнени с наше съдействие“, заяви  Румен Петков. Своята подкрепа за кандидатурата на Маргаритка Кирова заяви и Цветан Антов. „Респектиран съм от пъстротата на вашата коалиция, която е от седем партии, което означава, че доста хора не са доволни от управлението на общината. Надявам се, след като токова много формации влизат в тази коалиция, на 25 октомври да постигнем успех. Нека заедно да възродим общината и да я върнем на мястото, което заслужава“, каза Цветан Антов.

купуването и продаванетоDSC04585АБВ-Гулянци

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...