Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Проф. д-р Димитър Стойков, кандидат за кмет на Плевен, получи първите предизвикателства за новия си мандат от Младежи ГЕРБ – Плевен

Проф. д-р Димитър Стойков, кандидат за кмет на Плевен, получи първите предизвикателства за новия си мандат от Младежи ГЕРБ – Плевен

Младежи ГЕРБ Плевен стартира инициатива „Предизвикай кмета”. В специална урна, разположена в предизборната шатра на ГЕРБ, всеки гражданин може да пусне своето предложение, препоръка, идея, свързана с бъдещето на Плевен, която би искал да види осъществена в града в следващите 4 години при управлението на проф. д-р Димитър Стойков.

инициатива м герб

Първите предложения вече са факт. Шатрата и урната „Предизвикай кмета” ще бъде на разположение на гражданите през цялата кампания, като е предвидено тя да бъде достъпна и в кварталите на Плевен.

инициатива м герб

Днес кандидатът за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков се срещна с гражданите на предизборната шатра на ГЕРБ в центъра на града. Говориха за новия облик, който е добил Плевен, за предстоящите идеи за още нови видими промени и резултати.

инициатива м герб
„Подобни срещи винаги ме зареждат с енергия и ми дават още по-голяма увереност, че плевенчани няма да спрат устрема на Плевен към развитие”, каза кандидатът за втори мандат кмет на Плевен проф. Димитър Стойков.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...