Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Необходим е Консултативен съвет по въпросите на спорта, който да не съществува само на книга, каза Георг Спартански

Необходим е Консултативен съвет по въпросите на спорта, който да не съществува само на книга, каза Георг Спартански

„Ще сменим модела на управление на спорта. Поемам ангажимент за по-доброто му и по-справедливо  финансиране, за ремонт и поддръжка на общинската спортна база. Ще дадем възможност за спонсорска връзка между с порта и бизнеса. През последните години плевенският бизнес беше изгонен от града. Той нямаше интерес при това положение да отделя пари за спорт“- подчерта Георг Спартански, кандидат за кмет от МК “Плевен може – Плевен побеждава“.

„Ще направя всичко по силите си, както и всичко, разписано в закона, за да създам по-добри условия както за тези спортисти и клубове, които се занимават професионално със спорт, така и за любителите“, подчерта той.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Георг Спартански  посочи, че петте принципа на управление, които следва да бъдат въведени в работата на общината под негово ръководство – почтеност, професионализъм, прозрачност, публичност и практичност -имат своето пряко приложение и при управлението на спортните дела. Кандидатът за кмет се ангажира с преразглеждане на финансовите и икономически условия, свързани с ползването на общинските спортни имоти, в полза на клубовете.

Срещата продължи в разговор, по време на който представителите на спорта дадоха конкретни предложения  за подобряване  работата и взаимодействието с общинската администрация , както и на механизмите за финансиране на спортните клубове и отдаването под наем на помещения общинска собственост.

„Ще бъда винаги на ваше разположение и ще се отзовавам на вашите покани за срещи и разговори” – обеща Георг Спартански на спортните дейци. ”По-лесно е един човек да отиде на крака при 50, отколкото да ги кара всички те да отидат при него! Нека заедно върнем спортната слава на Плевен! МОЖЕМ!”.

купуването и продаването

 

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...