Начало / Избори / Избори 2015 / Мартин Митев: Единствено ГЕРБ предложи управленска програма в тази предизборна кампания

Мартин Митев: Единствено ГЕРБ предложи управленска програма в тази предизборна кампания

Единствено ПП ГЕРБ има конкретна управленска програма, буквално по улици, квартали, населени места, както и срокове за нейното изпълнение, която беше представена в тази предизборна кампания. Това заяви на пресконференция по повод приключване на предизборната кампания Мартин Митев, председател на общинската структура на ГЕРБ – Плевен.
Той акцентира върху това, че кандидатът на ГЕРБ – проф. Димитър Стойков, е бил безспорен победител в двата телевизионна дебата. Той беше категоричен, подготвен и на достъпен език представи на аудиторията реалната картина, без да спестява нищо, заяви Митев. Той коментира, че срещу това основният им опонент – Георг Спартански, е представил единствено „пет литературни фрази, които заменят липсата на управленска програма”.
Мартин Митев беше категоричен, че по време на предизборната кампания целия финансов и медиен ресурс на Реформаторския блок и партията на Бареков е бил впрегнат срещу доброто име на ГЕРБ, проф. Димитър Стойков и Плевен. Видяхме открити манипулации, лъжи и опити за шантажи, заяви Митев. По думите му, опонентите им са цитирали манипулативни данни от социологическо проучване, с цел гражданите на Плевен и общината да бъдат въведени в заблуждение. Единствено и само да не повлияем на свободния избор на всеки един гражданин, ние няма да цитираме истински данни, верни числа от реални социологически проучвания, с които разполагаме, категоричен беше Мартин Митев.
Хората на Плевен са патриоти, нека останат верни на принципите си и да не се поддават на манипулации, призова Митев. Той се обърна с апел към плевенчани на 25 октомври да подкрепят младостта на Плевен и да дадат своя глас с номер 10 в бюлетината.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...