Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Георг Спартански: Аз ще победя, вие ще победите, Плевен ще победи

Георг Спартански: Аз ще победя, вие ще победите, Плевен ще победи

Аз ще победя, вие ще победите, Плевен ще победи. Това заяви при закриването на  предизборната си кампания тази вечер кандидатът за кмет Георг Спартански, издигнат от Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава”.

От сцената на площад „Стефан Стамболов”  той благодари на хората, с които се е срещнал по време на предизборната си кампания. „Благодаря ви за вашите предложения, за хилядите протегнати към мен ръце с доверие и обич”, каза Георг Спартански и добави, че тази позитивна енергия му е дала сили да застава пред хората със собственото си лице.  „Аз не разчитам на отразената светлина на чужди величия, аз разчитам на вас, плевенчаните. Защото вие сте хора свободни, не предавате своето достойнство. Волята на плевенчани не може да бъде пречупена, нито вярата им, че Плевен има едно друго лице, което наистина заслужава , защото го иска”, заяви още Георг Спартански. Той изтъкна, че Плевен е град със столетна история, с богата култура и е  дал на Европа и  света плеада известни личности. „Ние се гордеем с нашите хора – вие сте  нашият капитал. Дошло е време  за решителна битка срещу политическия бандитизъм, битка на волята за лицето на Плевен, за да покажем, че сме горди, че можем да побеждаваме заедно”, каза още кандидатът за кмет.

IMG_4474Георг Спартански

Той изтъкна, че за него ще бъде чест да е  съществена част от усилието на плевенчани да освободят града  от тези, „които го напълзяха със своите бизнес интереси, които унижиха лицето на Плевен”. Ако плевенчани се обединим, знам, сигурен съм, че ще успеем, защото Плевен може и Плевен побеждава, бяха финалните думи за предизборната кампания на Георг Спартански.

За да заявят отново подкрепата си за него в Плевен бяха Меглена  Кунева – вицепремиер, Красимир Каракачанов – зам.председател на НС, д-р Петър Москов – министър на здравеопазването, и народните представители Румен Христов, Найден Зеленогорски, Димитър Танев, Димитър Делчев.

IMG_4451официални лица

Но тази вечер се чу не техният глас, на политиците, а на гражданите, на хората, които създават облика на града.

Ето какво казаха те в подкрепа на техния кандидат за кмет:

Проф. д-р Мария Цекова, кардиолог: Статуквото в Плевен може да бъде променено и човекът, който може да го промени е  Георг Спартански

Д-р Николай Стоянов, лекар по дентална медицина: Плевен има нужда от промяна и тя ще дойде с г-н Спартански. Нека в Деня на будителите всички да отидем до урните и да гласуваме с номер 23 в бюлетината

подкрепа за Спартански

Доц. д-р Евгения Бързашка, завеждащ Клиниката по токсикология: Георг Спартански е човекът, който иска да промени Плевен, който може да промени Плевен, г-н Спартански е човекът, който заслужава да промени Плевен и затова на 1 ноември с нашите усилия той трябва да победи.

Предизборната кампания на Георг Спартански завърши с концерт на рок група номер 1 „Фондацията” и легендите на българския рок – Кирил Маричков (Щурците), Иван Лечев (ФСБ), Добрин Векилов – Дони, Славчо Николов (БТР), Венко Поромански (екс ТЕ). Преди концерта всички изпяха „На многая лета” за рожденика Кирил Маричков.

купуването и продаването

IMG_4487фондацията

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...