Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Януш Донев: С номер 11 за 11 приоритета на Земеделски съюз „Александър Стамболийски” – Плевен

Януш Донев: С номер 11 за 11 приоритета на Земеделски съюз „Александър Стамболийски” – Плевен

Има нещо символично в жребия, който определи номер 11 в бюлетината за Земеделски съюз „Александър Стамболийски”. Две единици с изконна историческа датировка и стойност за плевенчани. Едната единица е символ на първия революционен комитет, основан от Апостола Васил Левски в Плевен. Другата единица е символ на първия конгрес на Земеделския съюз, провел се отново в Плевен. Затова с номер 11 в бюлетината гласувайте за 11-те приоритета на Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, призовава Януш Донев, водач на листата за общински съветници на ЗС „ Александър Стамболийски”.

Ето и програмата на ЗС „Александър Стамболийски”- Плевен:

IMG_3959ЗС Александър Стамболийски

  1. Сигурност на гражданите – защита на живота, здравето и собствеността. Безкомпромисна борба с битовата престъпност. Пресичане на посегателствата над частни земеделски стопанства и земеделски кооперации в селищата на община Плевен.
  1. Цялостен граждански контрол върху дейността на общинската администрация, осигуряване на облекчен достъп и ясен регламент при придвижване на документи от граждани – молби, заявления, сигнали, жалби и др. Въвеждане на електронен администратор.
  2. Поставяне на здрава основа за икономическо развитие на Плевен и общината и създаване на свободна икономическа зона.
  3. Стимулиране на зеленчукопроизводството в региона и създаване на съвременно плодово-зеленчуково хранилище и откриване на борса.
  4. Подпомагане на малките и средни земеделски производители в процеса им на усвояване на средствата от структурните фондове на ЕС.
  5. Привличане на инвестиции в града и региона с цел изграждане на нови производства.
  6. Пълна прозрачност при обществените поръчки и строг контрол върху дейността на общинските фирми.
  7. Превръщане на Плевен в конгресен и панаирен център и изграждане на многофункционален комплекс в района на новостроящата се спортна зала.
  8. Поддържане и опазване на историческите и архитектурните паметници в региона. Въвеждане на т.нар. медицински туризъм като приоритет в бъдещия мандат.
  9. Запазване на културните традиции в Плевен – ясен регламент на Лауреатски дни „Катя Попова“, възстановяване на Европейския фестивал за театрално-куклено изкуство „Хора и кукли“, поддържане паметниците на признателността.
  10. Изграждане и възстановяване на спортните съоръжения и подпомагане на масовия спорт.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...