Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Цецка Цачева: За по-видими резултати в Плевен  проф. Стойков има нужда от втори мандат

Цецка Цачева: За по-видими резултати в Плевен  проф. Стойков има нужда от втори мандат

Пред препълнения площад „Стефан Стамболов” пред Драматичния театър в Плевен тази вечер беше представен кандидатът за кмет на Плевен –  проф. Димитър Сjойков, издигнат от ПП ГЕРБ и кандидатите за общински съветници.

Срещата-концерт с водещ Део започна с изпълнения на  ансамбъл „Българе”, Тримата тенори, трио „Сопрано” и Веселин Маринов.

След което на сцената излязоха всичките 41 кандидати за общински съветници на ГЕРБ заедно с кандидат-кмета за втори мандат проф. Димитър Стойков.

„Преди четири години, когато заедно с вас искахме промяна, ние запретнахме ръкави и резултатите са на лице“, обяви в началото на обръщението си към събралите се проф. Стойков.  Той изреди проектите, реализирани през мандата му – ремонтът на Панорамата и на Моста на победата край Ясен, крепостта „Сторгозия” , изграденият покрит плувен басейн, новия площад.Обещаваме ви нов пеещ фонтан, нови четири тролейбусни линии, които ще бъдат факт до края на месеца, ново депо за отпадъци, нови игрища и детски площадки”, обяви кандидат-кметът и подчерта, че през мандата му са усвоени над 150 млн. лв. по европейски  програми и са разкрити над 2 800 работни места. „Но ние продължаваме и ето какво ще направим: започнали сме нова спортна зала – трябва да я достроим; необходимо ни е ново игрище с лекоатлетическа писта – и него ще го има; трябва ни нов стадион, за да посрещнем 100-годишнината на „Спартак” – поставихме въпроса пред г-н Цветанов”, заяви проф. Димитър Стойков. „Амбицията ни е  да влезем с летящ старт в новия мандат и да не гоним последния влак, както беше с проектите за депото за отпадъци и Водния цикъл”, декларира той. Проф. Стойков обяви, че проектът за Водния цикъл ще има и втори етап за ремонт на канализацията на  Плевен, 90% от която не е подменяна от 30 години. Съобщи и за предвиденото изграждане на южния обходен път на Плевен, който е един от четирите нови проекта, подготвени от Община Плевен.  Така Плевен ще влезе в орбитата на успелите градове, каза той и призова на 25 октомври всички да излязат да гласуват. „А гласът с номер 10 в бюлетината не само за кмет на Плевен, но и за общински съветници, ще даде възможност  за абсолютно мнозинство на ГЕРБ в ОбС и така ще можем много по-лесно да носим цялата отговорност”, заяви още кандидат-кметът.

IMG_3520Цецка Цачева

В подкрепа на кандидатите на ГЕРБ в предстоящия местен вот в Плевен беше председателят на Народното събрание Цецка Цачева. „Преди четири години с гласовете си вие извадихте Плевен от летаргията. Ще върнем ли града пак там, откъдето с много усилие, през  тези четири години от мандата на проф. Стойков успяхме да променим. Категорична съм, че няма да допуснем това, защото новият Плевен вече е факт”, каза тя и заяви, че „за да има още по-видими  резултати за Плевен, на ГЕРБ е нужен следващия мандат”. Цецка Цачева призова и за подкрепа на електронното гласуване по време на националния референдум, който ще се проведе заедно с местните избори.

IMG_3527Цветанов!!!

„Проф. Димитър Стойков трябва да повтори мандата си, защото той успя да стабилизира общината“, заяви  шефът на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „Плевен и цялата област се нуждаят от по-силна промяна, а тя може да стане само с ГЕРБ”, категоричен беше Цветанов.  Той също призова да се гласува убедително за общинските листи на ГЕРБ, „защото те са част от силния  отбор на кметовете по места” и ще гарантират стабилност в местната власт.

Срещата продължи с изпълнения на нашумелите Славин, Михаела, Невена, Люба и DEEP ZONE.

купуването и продаването

IMG_3483ГЕРБ - концерт

IMG_3488ГЕРБ - концерт

IMG_3497веселин маринов

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...