Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / ПП ГЕРБ – Кнежа откри предизборната си кампания

ПП ГЕРБ – Кнежа откри предизборната си кампания

Препълнената зала на читалището в Кнежа едва побра хората, подкрепящи кандидатурата на ПП ГЕРБ за кмет на Общината Илийчо Лачовски. Въпреки, че част от тях се наложи да бъдат правостоящи, те останаха, водени от силното си желание за промяна на статуквото в Кнежа, което може да направи печелившият отбор на ПП ГЕРБ, воден от кандидата за кмет Илийчо Лачовски.
„Заставам тук пред вас днес за да ви кажа следното – живея в този град, работя в този град, в този град са родени децата ми, в този град искам те да живеят, учат и работят. Искам бъдеще за моите деца. Нещо, което за 12 години не видях. Всички тук искаме промяна. Хората са отчаяни, младите избягаха в големите градове и в чужбина, заради непрекъснато растящата безработица. Време е нещата да се променят и хората зад мен имат силите да го направят. Нека на 25 октомври случим промяната заедно”, каза кандидатът за кмет на Община Кнежа Илийчо Лачовски.

герб кнежа
Своята категорична подкрепа за него и кандидатите за общински съветници изрази и Председателят на 43 НС Цецка Цачева.
„Това е печелившия отбор. Това са отличниците на Кнежа с номер 6. Това са хора, които милеят за Общината си, милеят за Кнежа и нейните населени места. Милеят за вас, гражданите на Кнежа”, каза Цецка Цачева. По думите й кандидатът за кмет на Кнежа от ГЕРБ ще изведе към победата този успешен отбор.
„Онова, с което той ме грабна е неговата деликатна категоричност. Той е човек, който вярва в това, което говори,защото то е истина и е минало през сърцето и душата му. И това е много важно за всеки градоначалник, защото от 25 октомври този човек ще живее денонощно с проблемите на Кнежа и жителите на тази Община.”, каза още Председателят на 43 НС.

герб кнежа
„Преди 3 години ГЕРБ спаси болницата в Кнежа. На 25.10. ГЕРБ ще спаси и самата Община и ще даде бъдеще на нейните жители”, каза директорът на РЗОК в Плевен Мартин Митев.
Своята подкрепа за печелившия отбор на ГЕРБ, воден от Илийчо Лачвски, показаха и легендите от „Дияна експрес”, които със страхотен концерт пожелаха успех на ГЕРБ в Кнежа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...