Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Красимир Каракачанов: Ще направим всичко възможно да изместим ДПС от кметското място в Никопол

Красимир Каракачанов: Ще направим всичко възможно да изместим ДПС от кметското място в Никопол

Каракачанов 1

Ще направим всичко възможно да изместим ДПС от кметското място в Никопол, това заяви по време на пресконференция в Плевен зам.-председателят на Народното събрание, съпредседател на Патриотичния фронт /ПФ/ и председател на ВМРО Красимир Каракачанов. Темата на разговор с медиите беше свързана с актуалните проблеми на обществено-икономическия живот и дейността на парламентарната група на ПФ. Каракачанов заяви, че амбицията на партията е да имат издигнат кмет във всяка една Плевенска община, като само за Никопол имат различен план за действие. На този етап текат преговори с ГЕРБ и АБВ за издигане на обща кандидатура за кмет, за да се увеличи шанса за победа на изборите там. Три са вече утвърдените кандидатури за другите общини, а за Плевен се обсъждат две предложения. Каракачанов беше категоричен, че ще търсят нови лица за кметове, но все пак с опит, като се надява до края на май всички кандидати вече да са известни. Ще се търсят варианти и за обединяване със Земеделския съюз, други патриотични формации и независими партии, за да бъде избран най-добрия и способен кандидат.

Представителите на партията вече са започнали посещения в региона, за да се запознаят с характерните особености на всяко едно населено място и така да се направи оптимален избор на кандидат. За пример Каракачанов посочи проблемите от последните дни в село Чомаковци, които назряват с всеки изминал ден. Той заяви, че там не става да за етнически проблем, а за една група хора, която тормози останалите жители на селото. Именно затова е необходимо всяко населено място да бъде посетено, за да се направи реална оценка на проблемите, които имат живеещите там.

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...