Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Кандидатът за кмет от МК“Плевен може- Плевен побеждава“ се срещна с жители на селата  Къртожабене и Къшин

Кандидатът за кмет от МК“Плевен може- Плевен побеждава“ се срещна с жители на селата  Къртожабене и Къшин

Георг Спартански и кандидати за общински съветници от листата на МК „Плевен може- Плевен побеждава“ бяха в читалището на Къртожабене, заедно с кандидата за кметски наместник на селото Лени  Димитров.

Основните проблеми, които  присъстващите  поставиха за решаване са : почистване на речното корито на Чернелка за предпазване от наводнения,изграждане на нов трафопост , изграждане на дига за увеличаване на питейната вода в резервоара.Последното е било обещано преди 4 години, но останоло  неизпълнено, отбелязаха хората.

Те поискаха и довършване на параклиса в селото, изграждането на алеи, градини и ограда, както и средства за поддържане на екопътека „Чернелка“.

В Къшин Георг Спратански, заедно с кандидата за кмет на селото Тодор Иванов  разговаряха с хората , изслушваха техните проблеми  и поеха конкретни ангажименти.Важни  въпроси за жителите на Къшин се оказаха  изграждането на воден резервоар за селото, както и рехабилитация на канализационната мрежа.

„Кметът е с 24-часово работно време“, подчерта Георг Спратнаски.“Неговото работно място през деня е навън, за среща с хората и за решаване на проблемите им. Лоша настилка, разбити тротоари, дупки по улиците, всичко това виждаме като се движим по улиците, а не от кабинета или служебния джип, както  прави Димитър Стойков.През деня ще бъда в кабинета си само, когато това е належащо.Плевен и общината ще бъдат с човешко лице!“- категоричен бе Георг Спартански.

купуването и продаването

Следваща Предишна
IMG_3851Георг Спартански
Ok 2Спартански
IMG_3840Спартански
Следваща Предишна

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...