Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Живущи в „Дружба“ 4 заявиха подкрепата си за Цветан Антов и листата на АБВ

Живущи в „Дружба“ 4 заявиха подкрепата си за Цветан Антов и листата на АБВ

 

Кандидатът за кмет на Плевен от ПП АБВ Цветан Антов и кандидати за общински съветници се срещнаха с избиратели от 4-ти микрорайон на ж. к. „Дружба“. Разговорът се състоя пред блок 424. Хората от района остро изразиха недоволството си от отношението на местните управници през последните четири мандата. Проблемите са много – разбити улички между блоковете, пустеещи празни терени, които са се превърнали в джунгла, липса на места, където да играят и спортуват децата.

Цветан Антов 2

Присъстващите на срещата дадоха за пример голяма обрасла с бурени поляна пред блока, където би могло да се изгради спортна площадка, но досега никой от местните управляващи не е обърнал внимание на многобройните им предложения. Цветан Антов и кандидатите за общински съветници поеха ангажимент да проучат собствеността на терена и да предложат варианти за изграждането на площадката. Представителите на АБВ обещаха да бъдат отделяни повече средства от бюджета и програмите за облагородяването на ж. к. „Дружба“, който безспорно е най-занемареният квартал на Плевен.

Цветан Антов 1

Ще гласуваме за АБВ, защото ви вярваме, вие вече доказахте, че когато поемете ангажимент, го изпълнявате, заявиха живущите в района. Те припомниха, че благодарение на настоятелността на АБВ най-после са били оправени стърчащите шахти пред блоковете 422 и 424 и на мястото на кална, а през зимата снежна пързалка, е била оформена циментова пътека.

Цветан Антов се ангажира срещите с хората да продължат и след изборите за обсъждането и решаването на техните проблеми. Не вярвайте на обещанията на опонентите ми, те за разлика от мен през последните мандати участват в местната власт и ако са имали желание да направят нещо, да са го сторили, заяви кандидатът на АБВ за кмет на Плевен.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...