Начало / Избори / Избори 2015 / Антон Георгиев: Обещавам пет неща и петото е – аз ще бъда следващият кмет на Плевен

Антон Георгиев: Обещавам пет неща и петото е – аз ще бъда следващият кмет на Плевен

„Аз съм човек, който изпълнява поетите обещания и заявявам пет неща, които ще изпълня, когато стана кмет. Ще бъда достоен кмет, няма да забравя селата, ще работя със сърце и дух за Плевен, ще създам работещо и ефективно управление в общината. И пето – обещавам ви, че аз ще бъда следващият кмет на Плевен”, така се представи тази вечер кандидатът за кмет на Плевен Антон Георгиев  пред препълнената зала в Драматичтния театър при откриването на предизборната кампания на Коалиция за промяна – БСП и ПК „Тракия” в Плевен. Той заяви, че има изработена сериозна програма, която смята, че с подкрепата на всички с номер 5 в бюлетината, ще може да изпълни.

IMG_3334БСП

Да подкрепят плевенските кандидати в предстоящите местни избори бяха Михаил Миков – председател на БСП, народните представители  от Коалиция „БСП-лява България” – Румен Гечев и Васил Антонов, Красимир Премянов – председател на Съюза на тракийските дружества, Стефан Начев – председател на ПК „Тракия”, и Мирослав Михайлов – областен председател на БСП.

Цветко Цветков – председател на БСП – Плевен, представи кандидатите за общински съветници (пълна листа) и кметове на кметства. Преди това той направи обръщение към присъстващите на предизборната среща. „Ние изправяме професионализма, почтеността и авторитета на кандидата ни за кмет, за общински съветници и кметове на кметства срещу  некадърността и корупцията. Днес ние казваме ясно и високо, че моделът на управление на Плевен може да бъде променен, за да се даде старт  на икономическото и духовно възраждане на  Плевен и плевнския край.  Ние имаме амбицията и опита за тази промяна с лостовете на една публична политика, за да има Плевен облик на водещ в икономическо и духовно развитие град”, заяви Цветко Цветков.

IMG_3342бсп кампания откриване

Председателят на Съюза на тракийските дружества – Красимир Премянов, подкрепи плевенския кандидат за кмет, като подчерта, че съюзът между  автентичната левица и автентичната патриотична организация е печелившият модел, който ще донесе успех. „Нека от Плевен тръгне подобен модел, който ще се утвърди и ще неотрализира всички, които пренебрегват националните  интереси и българщината”, каза Премянов. Той определи Антон Георгиев като достоен кандидат, който с живота и поведението си е заслужил подкрепата на хората.

IMG_3369Михаил Миков

От своя страна лидерът на БСП Михаил Миков благодари на Антон Георгиев за поетата отговорност пред десетките хиляди, които искат да усетят промяната в Плевен – промяна в местната власт, насочена най-вече към хората. „В Плевен се получава добро партньорство между граждански движения, патриотични формации и левицата. Ние с депутатите от Плевенски район днес сме тук, за да подкрепим тази спойка”, заяви Миков.

Събитието продължи с концерт на Стефан Диомов и неговата група „Петте сезона”.

купуването и продаването

IMG_3378стефан диомов

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...