Начало / Избори / Избори 2015 / Цветан Цветанов и кметът на Казанлък заявиха своята подкрепа за проф. Димитър Стойков

Цветан Цветанов и кметът на Казанлък заявиха своята подкрепа за проф. Димитър Стойков

Своята подкрепа за втори мандат на проф. Димитър Стойков като кмет на Плевен днес заявиха Цветан Цветанов – зам.-председател на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ, Владислав Николов – народен представител от ГЕРБ, и кметът на Казанлък – Галина Стоянова.

„Днес сме тук, за да ви покажем, че проф. Димитър Стойков има пълната подкрепа на ръководството на партията и неговите колеги“, заяви Владислав Николов при откриването на срещата с медиите.

„За нас е изключително важно да продължим това, което започна проф. Димитър Стойков преди 4 години в Плевен и то да продължи. След 12-годишно ретроградно управление аз не смятам, че Плевен се нуждае от връщане на това статукво, а от иновативно мислене и достатъчно реални политики, които да стигат до хората и мисля, че всичко това е направено през последните 4 години”, заяви от своя страна Цветан Цветанов. Всички знаем какво беше състоянието на града преди 4 години и какво направи проф. Стойков за развитието на Плевен, подчерта още той и допълни, че е ясен знак за силната подкрепа на ГЕРБ присъствието през последната седмица на всички тези успешни кметове. ГЕРБ е партията, ГЕРБ е отборът, който действително даде шанс за развитие на българските общини, допълни още Цветанов. Не е в интерес на плевенчани да се върне старото статукво. Плевенчани са достатъчно практични, за да направят своя избор и ще дадат своята подкрепа за проф. Стойков. Убеден съм, че той ще победи на балотажа. Много е важно, когато получаваш подкрепа и от другите политически партии, независимо от нашите различия, а те го направиха. Това също ще даде на плевенчани възможност да направят правилния избор, а не да се върнат към ретроградното управление, категоричен бе Цветанов.

Той подчерта, че подкрепата, която получава проф. Стойков от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, е един много сериозен знак за отношението към управлението му и това, което е направено за Плевен. „Това, че тези кметове бяха тук, показва, че не е без значение кой управлява града”, заключи зам.-председателят на ГЕРБ.

От своя страна кметът на Казанлък  Галина Стоянова също сподели, че е в Плевен специално, за да подкрепи проф. Стойков. „Отборът на ГЕРБ е сплотен, за да подобри резултатите в нашите градове. Впечатлена съм от реализираните проекти в Плевен, които са наистина видимите резултати на града. Отборът на ГЕРБ сме абсолютните победители и това се дължи на нашата екипна работа, но и на съревнованието помежду ни”, заяви в подкрепа на кандидат-кмета Стоянова. Това е успешният кандидат за кмет, който ще завърши започнатото, но и ще начертае нова перспектива за града. Пожелавам му по-висок от моя резултат на изборите, който е над 70%, обърна се тя към проф. Стойков

Проф. Димитър Стойков благодари от своя страна за подкрепата и на двамата, тъй като в този момент тази подкрепа е изключително важна. Когато усещаш зад гърба си подобна упора и имаш един такъв отбор, се чувстваш много по-уверен и сигурен в успеха, сподели проф. Стойков.

герб

Той припомни за наследения дълг от 60 млн. лева при стъпването му в длъжност като кмет на Плевен, приватизираните и фалиралите предприятия, затворени училища и т.н. през 12-годишното управление на предходната партия. „Промяната започна преди 4 години с големите проекти, които преобразиха града ни, новите градини, разкритите работни места, инвестициите, завършването на депото за отпадъци и т.н.”, подчерта проф. Стойков. За 4 години ние не закрихме нито едно училище, нито едно предприятие и нито едно лечебно заведение. Ето между това трябва да избират плевенчани. Приканвам ги този път да излязат всички да гласуват, защото това е съдбоносен избор за нашия град, посочи проф. Стойков.

Кандидат-кметът сподели още, че само преди два дни министър Ивелина Василева е потвърдила, че проектът за водния цикъл вече тръгва и може да започне работата по него. Така отваряме врата и за втория етап, в който можем да подменим над 90% от ВиК канализацията на Плевен, обясни той. Опонентите са имали възможност 12 години да управляват, а защо не са направили всичко това през това време, след като твърдят, че и те са можели да го свършат, заключи кандидат-кметът на Плевен.

Подкрепата си за проф. Димитър Стойков днес заявиха и от КП „Народен съюз“ – Плевен. Това те обявиха чрез декларация, изпратена до медиите.

купуването и продаването

 

 

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...