Начало / Избори / Избори 2015 / Стойков: Брестовец е символ на древни традиции

Стойков: Брестовец е символ на древни традиции

Празник под надслов „Бъдеще с традиции” се проведе в плевенското село Брестовец. В залата на местното читалище „Наука” бе представена изложба на национални носии, вещи от бита на българите и типичните за този край ястия. В отделен кът посетителите имаха възможност да видят как се преде вълна, а по-любопитните можеха да се научат и на тънкостите на този занаят.

Събитието събра цялото село. На него присъстваха кандидатът за втори мандат кмет на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, Радослав Иванов, кандидат за кмет на село Брестовец и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ за Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Благодаря ви, че поддържате жив духа на българщината.“, каза кандидатът за кмет на Плевен за втори мандат проф. д-р Димитър Стойков. Той пое ангажимент още до края на годината да бъдат осигурени средства за подмяна на улуците на читалището. Предвижда се и ремонт на сградата, защото „Тези прекрасни и талантливи хора, които днес видяхме на сцената, трябва да имат дом, където да творят и да ни радват с изкуството си. Читалището ще бъде наш основен ангажимент”, каза проф. Стойков. Пред хората той отчете, че за Брестовец е приоритет за  асфалтиране и допълнителни предстои да бъдат отделени.

За кандидатът за кмет на Брестовец за още един мандат проф. Стойков каза, че това човек, който като му задача лева, той решава три. „Радослав работи с цялото си сърце и душа за Брестовец. Сигурен съм, че той ще продължи да е отдаден на хората”, допълни кандидатът за втори мандат кмет на Община Плевен проф. Димитър Стойков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...