Начало / Избори / Местни избори 2019 / Южнокорейският производител на електромобили Сеонг Хо Банг пристига в Плевен по покана на кандидат кмета на ГЕРБ Мирослав Петров

Южнокорейският производител на електромобили Сеонг Хо Банг пристига в Плевен по покана на кандидат кмета на ГЕРБ Мирослав Петров

Южнокорейският инвеститор и производител на електромобили Сеонг Хо Банг ще посети град Плевен на 20 октомври (неделя) в 11:30 часа по покана на кандидат кмета Мирослав Петров.

Г-н Банг и г-н Петров ще направят оглед на потенциални терени около град Плевен, ще посетят индустриалните зони на града и ще обсъдят възможностите за изграждане на фабрика за електромобили и електробуси в областта. Г-н Банг разглежда Плевен като приоритетна локация за изграждане на завод за леки и лекотоварни електромобили. Планираното производство е високотехнологично и съобразено с най-високите екологични изисквания на ЕС.

Кандидат кметът ще представи и държавната политика за развитие на региона, включително перспективите за изграждане на инфраструктура и логистична свързаност, планираните подобрения в областта на образователната и здравната система.

ПР материал

Прочетете също:

Любка Александрова печели трети мандат в Левски

Любка Александрова (БСП) остава кмет на община Левски и през следващите четири години. На балотажа ...