Акценти
Начало / Политика / Мирослав Михайлов е новият председател на Областния съвет на БСП

Мирослав Михайлов е новият председател на Областния съвет на БСП

Мирослав Михайлов 1

Мирослав Михайлов наследи Румен Петков на председателското място на Областния съвет на БСП – Плевен. Михайлов е избран днес на областната конференция на БСП, която се е провела в Плевен. Избран е с пълно мнозинство от присъстващите на конференцията, след явно гласуване, научихме от пиара на Областния съвет на БСП Дияна Ботева. До този избор се стигна, след като досегашният областен лидер Румен Петков подаде оставка.

Кандидатурата на Михайлов е била единствена и е предложена от  бившия областен председател и настоящ народен представител Васил Антонов. Подкрепата си е заявил и председателят на Общинския съвет на БСП – Плевен Цветко Цветков, както и подалия в началото на заседанието оставка вече бивш областен председател Румен Петков.

Мирослав Михайлов е роден на 7 ноември 1970 год. в Червен бряг. Завършва СОУ „Д-р Петър Берон” в града. Магистър е по история и география от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, завършил е и публична администрация в същото висше учебно заведение.

Работил е като учител, а по-късно и като директор на ОУ „Христо Ботев” в с.Глава.

Мирослав Михайлов е два мандата общински съветник, председател на Общинския съвет на БСП Червен бряг.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Пламен Цветанов

    Поздравления и най-добри пожелания за Мирослав !!!