Начало / Избори / Избори 2015 / С водосвет  ГЕРБ –Плевен даде старт на предизборната си кампания

С водосвет  ГЕРБ –Плевен даде старт на предизборната си кампания

Тръгваме с удовлетворение, с чувство на  увереност, защото през изминалите четири години работихме през цялото време, като че ли изборите са утре. Това заяви проф. Димитър Стойков,  кандидат за кмет на Плевен при старта на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Плевен.

IMG_3066кмет-водосвет

По традиция ГЕРБ откри кампанията си с водосвет, който беше отслужен в най-старата църква в Плевен –  „Свети Николай”.   На водосвета присъстваха освен кандидатът за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков и  кандидатите за общински съветници, кандидати за кметове на кметства в община Плевен. Присъства също областният управител Ралица Добрева и общинският лидер на партията Мартин Митев.

След водосвета проф. Димитър Стойков заяви, че амбицията им е през следващите четири години да увеличат двойно средствата за инвестиции в Плевен, които през този мандат са над 150 млн. лв. „Самочуствие за това ни дава фактът, че вече имаме  готови работни проекти за 47 обекта, които могат да бъдат включени веднага за финансиране от ОП „Региони в растеж”. Така че средствата за каскадата, градската градина, театъра, зала „Катя Попова”, шест детски градини, детски площадки трябва само да бъдат оползотворени”, подчерта проф. Стойков. Той посочи, че са деблокирани средствата по проекта за Водния цикъл, който е съвместен между Община Плевен и Община Долна Митрополия. На средства от правителството ще се разчита за завършване на спортната зала, която  ще е с над 3 000 места и ще отговаря на всички европейски изисквания.

„Програмата ни е доста  напрегната и ние сме готови да влезем с летящ старт в следващите четири години. Тези четири години са шанса на Плевен, тъй като след 2020 г. няма да се осигуряват средства по европейски програми за изграждане на инфраструктура, допълни още проф. Стойков. Затова през този период в общината трябва да влязат поне 400 млн. лв. по европейски програми, каза още той и отбеляза, че ще наблегнат на подобряване на инфраструктурата в населените места  от общината.

За екипа кандидат-кметове на кметства, с който влиза в предизборната надпревара, проф. Стойков посочи, че е здрав и много сплотен, и е уверен в техните успехи.

IMG_3062ГЕРБ водосветКУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...