Начало / Избори / Избори 2015 / Росен Петров: Проф. Стойков е истински професионалист и заслужава да продължи да е кмет на Плевен

Росен Петров: Проф. Стойков е истински професионалист и заслужава да продължи да е кмет на Плевен

Народният представител Росен Петров, който е и зам.-председател на Български демократичен център, заяви категоричната подкрепа на партията за кандидатурата за втори мандат като кмет на Плевен на проф. д-р Димитър Стойков. „Аз съм свързан с Плевен от дълги години и познавам проф. Стойков от много време. Не съм толкова опитен политик, но деля хората на можещи и не толкова можещи, на интелигентни и на не толкова интелигентни. За мен проф. Стойков е един много интелигентен човек. Той е истински професионалист, много ерудиран и начетен. Това винаги ми прави впечатление, когато един човек е такъв, защото не е много често срещано явление в политиката.”, заяви Росен Петров по време на срещата с медиите в пресклуба на БТА. Той заслужава да продължи да бъде кмет на Плевен, тъй като знам как изглеждаше града през 12-те години, когато го управляваше една друга партия, припомни Петров. И подчерта, че навсякъде хората искат работни места – нещо, което е залегнало твърдо в управленската програма на проф. Стойков.

„В кръга на шегата, ако трябва да избирам между един лекар и един адвокат, предпочитам да избера един лекар, защото за адвокатите има повече вицове”, пошегува се депутатът. Той обясни, че партията е решила да подкрепя на тези избори личности и в Плевен ги е отвела личността на проф. Стойков, „тъй като той е качествен човек, който трябва да остане в политическия живот на града“. Това, което ме привлече у проф. Стойков, е фактът, че той работи една хуманна професия и най-важното – обещава работни места. Трябва да влизат повече професори в политиката, тъй като имаме нужда от тях, заключи Росен Петров.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...